Blansjaartjes in Brunei
Home » Matisse

Matisse in Legoland

We gingen naar Legoland. In het hotel was een lift en op het plafond was een discobol en er was muziek in de lift. Wij hadden een kastelenkamer en we hadden een stapelbed en ik mocht boven slapen. Er stond een kist op onze kamer met een briefje en dan had je een code om de schatkist open te maken. En daar zaten lego-cadeautjes in.

De volgende dag gingen we naar het park. Ik ging als eerste met papa en Ceciel in een autotje en die ging heel hard naar beneden en dus hadden we meteen het heftigste van de dag gedaan. En toen ging papa met Jolien in een waterspuiter en die draaide rond en dan kon je mensen natspuiten. En ik ging papa en Jolien natspuiten.

Ik ging ook nog mijn rijbewijs halen in een autotje en dan moest je links rijden en ik ging nog in vliegtuigjes. In het waterpark waren hele gave glijbanen en we gingen heel vaak met z'n vijven en toen ging ik ook nog heel vaak van de oranje met papa. In de legowinkel mochten we wat uitzoeken en ik had een politiehelicopter met dubbele wieken gekozen en die heb ik nu al in elkaar gezet. En je kan een klepje opendoen en dat kan er een autotje in!

25 december 2013

Kerstvakantie

Het was kerst en we hadden een sjiek kerstontbijt. Met opa en oma. Ceciel en Jolien gingen knutselen en toen ging ik mijn slee met rendieren afmaken want die had ik geknutseld. Hier is de foto. En ik had een cadeautje onder de kerstboom, dat was lego.

Toen we op Bali waren, ging ik met papa echt duiken met flessen. Dat vond ik heel erg leuk en niet eng. Het was wel in een zwembad. Als ik 10 ben, mag ik in de zee duiken.

 

16 oktober 2013

Vakantie

We hebben 2 weken vakantie en wij zijn 4 dagen op vakantie geweest. En toen gingen we met een heel hard bootje op de zee naar een eilandje. Daar gingen we snorkelen en daar zag je allemaal mooie visjes, vooral bij het koraal. Het bootje was een beetje eng want hij ging de golf op en dan viel hij van de golf af. En de visjes die waren ongeveer 10 cm groot en sommige heel klein en heel veel bij elkaar. En mama heeft een NEMO-visje gezien. En we zijn naar de dierentuin geweest en daar waren hele kleine olifantjes en ze gingen een show doen met slangen en toen vroegen ze een dame en een heer op het podium ze mochten slangen aanraken of ermee op de foto. En de meneer was steeds bang voor de grote slang.

7 oktober 2013

Ik ben al 4 weken in Brunei. En ik heb het politiebureau van lego al af en ik heb het vliegtuig gemaakt en ik ben heerlijk aan het spelen met Ceciel en Jolien. Het is herfstvakantie en het is heel slecht weer. Harde regen en ook nog een bliksem. We gingen vorige week naar het Empire hotel. Daar was het heel sjiek. We gingen vandaag egenlijk met heel veel Nederlandse mensen naar de jungle, maar dat gaat niet door omdat het slecht weer is. het is nu echt herfstvakantie.

28 september 2013

Mijn tand is er eindelijk uit!!! En mijn grotemensen tand is er al half door!

13 september 2013

Dinsdag ging ik voor de eerste keer naar school en ik vond het toen heel leuk. Alleen maandag zeiden papa en mama dat we pas woensdag gingne, maar Ceciel en ik wilden zo graag naar school dat we dinsdag al mochten. Ik heb al computer, gym, zwemles, muziek in het Engels en Malayse les gehad. Elke woensdag heb ik zwemmen met school. Ik heb al een aap en een dode schorpoen gezien. ik moet wel nog wennen aan het eten en aan de warmte. Ik krijg ook al huiswerk en ik heb t al af van deze week. Ik weet al dat je niet in holletjes je hand moet steken en niet met grote bladeren moet spelen, want daar kan een schorpioen of een slang zitten. Mijn tand is er nog steeds niet uit. Het stinkt op de gang in het hotel. Ze hebben hele lekker appelsap. Je kan in de supermarkt horentjes kopen en dan kan je ijs kopen en dan kan je dus thuis een ijsje eten.

Groetjes, Matisse

 

Dit wordt mijn juf in groep 3/4 op Panaga school.

Ze heet juf Gerda! Dat is grappig, zo heet mijn oma ook!!!

Matisse

Dit is mijn eigen website. Hier schrijf ik over mijn avonturen in Brunei!

Matisse