Blansjaartjes in Brunei
Home » Ceciel

Ceciel in Legoland

Ik ben in Legoland geweest en dat was heel leuk. Er was ook een waterpark in legoland. Er was 1 hele grote glijbaan en daar moest je met een soort bootje vanaf. Er was ook dat je in een band mocht en dan lagen er reuze legoblokken in het water en die kon je op de banden maken. en ik mocht in de winkel Lego Friends uitkiezen. En ik ging met papa en Matisse in een autotje en dat ging heel hard en toen moest ik huilen, want ik vond het eng.

Op de kamer was een aanwijzing en toen moest je slakken tellen in de vloerbedekking en dan kreeg je een nummer en dat kon je opschrijven en toen konden we de kluis openmaken en daar zat een speelgoedje in.

 

25 december 2013

Kerstvakantie

In de vakantie kwamen opa en oma bij ons en we gingen met het vliegtuig naar Bali. Daar was een heel mooi huis, met geen binnen, maar alles buiten. Dat vond ik eerst stom, maar daarna wel leuk. Het was een heel fijn zwembad. Ik vond dolfijnen kijken wel leuk, maar het duurde lang in het bootje. En snorkelen vond ik superleuk. Ik was vanaf het bootje in de zee gesprongen!

8 november 2013

Kapper en pannekoekje eten

Ik ben met mama naar de kapper geweest en nu ben ik heel vrolijk want ik heb een kapseltje! En nu ben ik op de club in de speeltuin en een pannekoekje eten!

16 okt 2013

Vakantie

We zijn naar het strand geweest en toen gingen we ook met een bootje daarnaar toe en dat bootje ging heel hard en ik vond het heel leuk maar Matisse en Jolien vonden het niet leuk. En ik ging snorkelen met papa, heel diep de zee in, maar je mocht niet voorbij het touw met de de blauwe ballen. Er waren ook hele grotje visjes en 1 kleine en dat was een baby zandhaaitje. We zitten nog steeds in een hotel en we hebben in allemaal hotels gezeten en Matisse mag steeds in een eigen bed en Jolien en ik moeten steeds samen in een bed. Dat is wel een beetje krap, maar we kunnen wel goed slapen. En we hebben een vis gezien en die was ongeveer 30 cm en blauw. Ik heb al heel vaak in het vliegtuig gezeten en alleen maar toen ik 5 was. Er zijn ook hele vieze wc's overal. En we zijn bij een hotel geweest en daar hadden ze hele schone WC's dat was heel fijn. En Jolien had een heel groot stuk koraal gevonden. Ik heb een hele mooie jurk gekocht en die heb ik vandaag aan.

Hoe vinden jullie mij? Zo ziet iedereen er hier uit! Staat me goed he?

Ceciel

28 september 2013

Ik heb kleine en grote apen gezien en een dode schorpioen. Ik vind het leuk dat Lidewij heeft verteld over het nieuwe klimrek. En verder heb ik niks, want ik ben net lekker aan het spelen.

 

13 september 2013

Dit is wat ik leuk vind: school, dat ik al snel vriendinnetjes krijg, ik vind het hier heel leuk.

Dit is waar ik nog aan moet wennen: dat ik niet water uit de kraan mag drinken, dat het hier nog super heter is dan ik had gedacht.

Dit is wat ik stom vind: dat we lang in een hotel moeten voordat we in een huis kunnen wonen.

Groetjes, Ceciel

Ceciel

Dit wordt mijn nieuwe juf: juf Rosemarie!

Dit is mijn eigen website! Hier schrijf ik met mama verhaaltjes over wat ik meemaak in Brunei. Als je wil mag je een berichtje naar mij sturen!

Ceciel